13.8 C
Prizren
E mërkurë, 5 Tetor, 2022

Në këto vende sot nuk do të ketë rrymë në Prizren

KEDS ka njoftuar lidhur me punimet në rrjet dhe ndërprerjet e energjisë elektrike të cilat do të zhvillohen sot.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

 

Prizren

TS 110/10kV Prizreni 3  do të ndërprehet:

LP 10kV  Solidariteti (Kodi: 31000001)  prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Solidariteti.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

TS 110/10kV Prizreni 3  do të ndërprehet:

LP 10kV  Kullat (Kodi: 31000004)  prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Kullat.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

TS 110/10kV Prizreni 3  do të ndërprehet:

LP 10kV  Grnqari (Kodi: 31000009)  prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fsh.Gerqari, “Breu Petrol” Hysen Hoxha

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

TS 110/10kV Prizreni 3  do të ndërprehet:

LP 10kV  Korisha (Kodi: 31000010)  prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjeja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda dhe grupi i bizneseve.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më Shumë

Grevistëve nuk u dalin pagat e muajit shtator

Punëtorëve të sektorit publik të cilët janë në grevë tash e një muaj, nuk u janë ekzekutuar ende pagat e shtator. Qeveria e Kosovës në...

Avdyli: SBASHK-u dhe Ministria e Arsimit të gjejnë gjuhën e arsyes

Qeveria as sot nuk ka proceduar me ekzekutimin e pagave për mësimdhënësit, të cilët ishin në grevë për gati pesë javë, pavarësisht se sot...

Lajmet e Fundit