15.8 C
Prizren
E hënë, 25 Shtator, 2023

Prizren, 12 aktakuza kundër 12 personave

Prokurori i Shtetit njofton opinionin publik se nga prokuroritë Themelore janë ngritur njëqindepesëmbëdhjetë (115) aktakuza, kundër njëqindenjëzetekatër (124) personave, janë  ndaluar njëmbëdhjetë (11) persona, si dhe pranë gjykatave kompetente janë parashtruar tri (23) kërkesa për caktim të paraburgimit ndaj tre (3) personave, të dyshuar se kanë kryer vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Prishtinë, gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit ka ndaluar tre (3) persona, ka paraqitur dy (2) kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit ndaj dy (2) personave dhe ka ngritur tridhjetenëntë (39) aktakuza kundër dyzetetre (43) personave për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Prizren, gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit ka ndaluar për 48 orë, një (1) person të dyshuar, si dhe pranë gjykatës kompetente ka parashtruar një (1) kërkesë për caktim të paraburgimit kundër një (1) personi. Ndërsa, nga kjo prokurori janë ngritur dymbëdhjetë (12) aktakuza kundër dymbëdhjetë (12) personave, për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Pejë, gjatë 24 orë të fundi ka ndaluar  tre (3) persona, në tri  raste të ndara, të dyshuar për vepra të ndryshme penale dhe ka ngritur njëzetegjashtë (26) aktakuza kundër tridhjetë (30) personave.

Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit ka ndaluar një (1) person në kohëzgjatje prej 48 orëve dhe ka ngritur pesëmbëdhjetë (15) aktakuza kundër gjashtëmbëdhjetë (16) personave.

Prokuroria Themelore në Gjakovë, gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit kujdestar, ka ndaluar dy (2) persona në kohëzgjatje prej 48 orësh për kryerjen e veprës penale.

Prokuroria Themelore në Mitrovicë, gjatë datës së lartcekur, ka ndaluar një (1) person, dhe ka ngritur katër (4) aktakuza kundër katër (4) personave, për vepra penale të ndryshme.

Prokuroria Themelore në Ferizaj, gjatë 24 orëve të fundit, ka ngritur nëntëmbëdhjetë (19) aktakuza kundër nëntëmbëdhjetë (19) personave për vepra të ndryshme penale.

Biden do të bëjë thirrje për zgjerimin e Këshillit të Sigurimit të OKB-së

Presidenti amerikan Joe Biden do të bëjë thirrje për zgjerimin e Këshillit të Sigurimit të OKB-së gjatë një takimi të liderëve botërorë në New...

17 vjet nga vdekja e Muharrem Qenës, artistit shumëdimensional që ia kushtoi jetën artit

Shkrimtar, këngëtar, aktor dhe regjisor shqiptar, Muharrem Qena, lindi në 25 Qershor të vitit 1934 në Mitrovicë. Muharrem Qena është njëri prej themeluesve të skenës teatrore dhe të këngës argëtuese shqiptare. Ai punoi si...

Lajmet e Fundit