Gjatë 24 orëve të fundit, është shënuar 1 rast i vdekjes.

Sot janë shëruar 187 qytetarë, derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve është 222.371

Në total numri i rasteve aktive është 1.136.

Në 24 orët e fundit janë dhënë 190 doza të vaksinës kundër COVID-19. Prej fillimit të vaksinimit në të gjitha qytetet e Kosovës janë dhënë 1.815.707 doza të vaksinës.

Deri më sot 817.253 qytetarë janë vaksinuar me dozën e dytë.

Deri më sot janë dhënë 98.150 doza përforcuese dhe doza të treta të vaksinës kundër COVID-19