16.8 C
Prizren
E diel, 14 Gusht, 2022

Shpallet audicioni për “Kosovarja këndon”

Kosovarja kendonDrejtoria për Kulturë e Komunës së Ferizajit në bashkëpunim me NSH ”Klarino” kanë shpallur audicion për pranimin e interpretove të këngës popullore për festivalin tradicional të këngës “Kosovarja këndon 2013”. Sipas njoftimit të drejtë konkurrimi kanë femrat e trojeve shqiptare dhe diaspora, të moshës mbi 16 vjeçe, që e kanë pasion ose profesion këndimin.

Sipas njoftimit, këngët do të interpretohen live me përcjellje të orkestrës profesionale AKV “Kastriotët” me formacion të zgjeruar.

Këngëtarët mund të aplikojnë me këngë të përzgjedhura të edituara të zhanrit popullor.

Aplkimi bëhet drejpërdrejt në adresën elektronike kosovarjakendon@hotmail.com dhe zgjat deri më 16 nëntor.

Më Shumë

Lajmet e Fundit