11.8 C
Prizren
E shtunë, 1 Prill, 2023

Sindikata e Policisë: 1,108 zyrtarë policorë kanë dhënë dorëheqje vullnetare

Kryetari i Sindikatës së Policisë së Kosovës, Imer Zeqiri ka thënë se që nga themelimi i Policisë së Kosovës, 1108 zyrtarë policorë kanë dhënë dorëheqje.

Zeqiri thotë se kjo shifër është në rritje pasi thotë se kanë informacione se në ambasada ka kërkesa prej zyrtarëve policorë.

“Deri më tani që nga themelimi i Policisë së Kosovës, dorëheqje vullnetare nga policia kanë thënë 1108 zyrtarë. Kjo shifër është me tendencë të rritjes. Kemi informacione që nëpër ambasada të cilat veprojnë në Kosovë, ka shumë kërkesa prej zyrtarëve policorë”, ka deklaruar Zeqiri në Tëvë1.

Sipas tij, ka ankesa nga zyrtarë policorë që thonë se “në momentin e parë që të siguroj një vizë, nuk rri më”.

“E kam prej atyre që kontaktojë për çdo ditë, prej atyre që së paku brenda ditës më vijnë nga 20 apo 30 emaila, ankesa të zyrtarëve policorë dhe me atyre që rrijë, më thonë ‘në momentin e parë që të mundem me siguru një vizë, nuk rri më’”, tha Zeqiri.a

Më Shumë

Këshilli i Prindërve kërkon pushim pranveror për nxënësit

Këshilli i Prindërve i Kosovës ka thënë se kanë pranuar kërkesa e ankesa të prindërve për heqjen e së drejtës së fëmijëve për pushim...

Mobilizimi që ndodhi para 24 vjetësh

Ushtria Çlirimtare e Kosovës, pikërisht më 31 mars 1999, vendosi për një mobilizim të përgjithshëm për përballimin e ofensivës serbe dhe çlirimin përfundimtar të...

Lajmet e Fundit