4.8 C
Prizren
E hënë, 28 Nëntor, 2022

U mbajt seanca e rregullt e Kuvendit të Komunës së Prizrenit

Sot është mbajtur seanca e rregullt e Kuvendit të Komunës së Prizrenit.

Në këtë mbledhje janë bërë diskutime konstruktive mes anëtarëve të kuvendit dhe ekzekutivit, poashtu janë drejtuar kërkesa të ndryshme ndaj drejtorive nga kuvendarët të cilët kanë shprehur kërkesat e qytetarëve të Komunës së Prizrenit.

Në seancë nga pikat e rendit të ditës janë miratuar të gjitha pikat e listuara më sipër, përpos pikes 8; “Shqyrtimi dhe miratimi i propozim-vendimit për zgjedhjen e Nënkryetarit të Komunës për Komunitete” e cila është hequr nga rendi i ditës me votimin e shumicës së anëtarëve të Kuvendit të Komunës.

Poashtu në këtë seancë janë shtuar dy pika në rendin e ditës të propozuara nga kuvendarët; “Shqyrtimi dhe miratimi i propozim-vendimit per formimin e Komisionit Përzgjedhës” për drejtorinë e arsimit dhe “Formimi dhe Emërimi i anëtarëve të komitetit për arsim”. Të dyja pikat janë miratuar me shumicë të votave të kuvendarëve.

Më Shumë

Lajmet e Fundit