8.8 C
Prizren
E mërkurë, 5 Tetor, 2022

UNMIK-u nuk largohet, ripozicionohet

UNMIKuDerisa institucionet e Kosovës po kërkojnë që Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNMIK) t’i shuajë të gjitha aktivitetet në terren, duke mbetur eventualisht një zyrë politike, drejtuesit e këtij institucioni po planifikojnë të kundërtën.

Sipas burimeve të gazetës “Zëri”, UNMIK-u kanë marrë një objekt të ri super modern, pak metra më poshtë se objekti ekzistues në Fushë-Kosovë, ku do të dalin prej muajit qershor të këtij viti.

Sipas këtyre burimeve, administrata e UNMIK-ut do të largohet nga objekti pasi që i është kërkuar nga pronari privat, i cili e ka privatizuar pronën nga Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP).

Më Shumë

Punime në rrjet/ Këto fshatra të Prizrenit nuk do të kenë rrymë

KEDS ka njoftuar për ndërprerje të energjisë elektrike në disa fshatra dhe rrugë të rajonit të Prizrenit. 30.09.2022 Punime të domosdoshme për siguri të sistemit Prizren 1. Nga NS...

Vetëvendosje me akuza për pushtetin në Prizren

Vetëvendosje ka akuzuar pushtetin komunal për degradim të arsimit në Prizren. Këshilltarët komunal, Selman Sokoli dhe Faruk Tahiri në emër të Grupit të këshilltarëve të...

Lajmet e Fundit