7.8 C
Prizren
E martë, 23 Prill, 2024

Punime në rrjet nga KEDS, në këto zona do ketë ndërprerje të rrymës në Prizren

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

24.09.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

 

 

Dalja 10 kV Komuna Mamushe (kodi: 30034005) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Mamusha, Medevec, Sërbicë e Ulët, Sërbicë e Poshtme dhe Zojzë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Më Shumë

Lajmet e Fundit