-3.2 C
Prizren
E hënë, 6 Shkurt, 2023

Akreditohen pesë programe të UPZ-së

UPZ 45Këshilli Shtetëror i Cilësisë (KSHC) ka akredituar pesë programe të studimit të Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren. Ndërkaq, nuk ka akredituar tri programe të tjera.

Programet e akredituar të studimit të Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren janë : Gjuhë dhe Letërsi Shqipe, Gjuhë dhe Letërsi Angleze; Administrim Biznesi; Shkenca Kompjuterike dhe Teknologji Komunikimi. Këto programe janë akredituar për periudhën 3 vjeçare

Programet e studimit të cilat nuk janë akredituar janë : Integrime Evropiane dhe Administratë Publike, Matematikë

Me qëllim të kërkimit të informacioneve shtesë nga ekspertët e akreditimit, KSHC ka vendosur që të shtyjë marrjen e vendimit mbi aplikacionin e Universitetit të Prizrenit për programin Kontabilitet/PrizrenPress.com/

 

Më Shumë

Kurti për koeficientin: Rritja më e madhe e pagave që nga pas lufta

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti gjatë një vizite që ka bërë në një fabrikë këpucësh ka folur sërish për ligjin e pagave, saktësisht për...

Një punëtor në Prizren i lëndon gishtat e dorës në punë

Një punëtor është lënduar në vendin e tij të punës. Ai është dërguar për ndihmë mjekësore. “Viktima ka raportuar se deri sa kishte qenë duke...

Lajmet e Fundit