22.8 C
Prizren
E martë, 16 Korrik, 2024

Arrestohen 39 persona në Prizren dhe Suharekë

Policia në Prizren ka arrestuar 39 persona për mosrespektim të orarit policor.

Arrestimi i tyre është bërë në Prizren dhe Suharekë.

Lista e personave të arrestuar

MOSVEPRIM SIPAS DISPOZITAVE SHËNDETËSORE GJATË EPIDEMISË
• Rr. Brigada 123, Suharekë, 22.04.2020 – 10:00. Janë ndaluar dy (2) të dyshuar meshkuj kosovarë të cilët nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt.

• Rr. Brigada 123, Suharekë, 22.04.2020 – 10:40. Është ndaluar një i dyshuar mashkull kosovar i cili nuk ka respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

• Fsh. Shirokë, Suharekë, 22.04.2020 – 09:37. Është ndaluar një i dyshuar mashkull kosovar i cili nuk ka respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

• Fsh. Shirokë, Suharekë, 22.04.2020 – 09:43. Është ndaluar një i dyshuar mashkull kosovar i cili nuk ka respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

• Fsh. Shirokë, Suharekë, 22.04.2020 – 09:43. Është ndaluar një i dyshuar mashkull kosovar i cili nuk ka respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

• Rr. Brigada 123, Suharekë 22.04.2020 – 09:20. Është ndaluar një i dyshuar mashkull kosovar i cili nuk ka respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

• Fsh. Piran, Prizren 22.04.2020 – 10:30. Është ndaluar një i dyshuar mashkull kosovar i cili nuk ka respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

• Fsh. Piran, Prizren 22.04.2020 – 11:50. Është ndaluar një i dyshuar mashkull kosovar i cili nuk ka respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

• Fsh. Zhur, Prizren 22.04.2020 – 12: 05. Është ndaluar një i dyshuar mashkull kosovar i cili nuk ka respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

• Rr. Adem Jashari, Prizren 22.04.2020 – 11:05. Është ndaluar një i dyshuar mashkull kosovar i cili nuk ka respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

• Rr. Remzi Ademaj, Prizren 22.04.2020 – 11:20. Janë ndaluar tre (3) të dyshuar meshkuj kosovarë të cilët nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt.

• Rr. Adem Jashari, Prizren, 22.04.2020 – 11:50. Është ndaluar një i dyshuar mashkull kosovar i cili nuk ka respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

• Fsh. Korishë, Prizren, 22.04.2020-14:00. Është ndaluar një i dyshuar mashkull kosovar i cili nuk ka respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

• Fsh. Korishë, Prizren, 22.04.2020-13:50. Është ndaluar një i dyshuar mashkull kosovar i cili nuk ka respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

• Fsh. Korishë, Prizren 22.04.2020-13:40. Është ndaluar një i dyshuar mashkull kosovar i cili nuk ka respektuar vendimin e qeverisë, koheën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

• Rr. Remzi Ademaj, Prizren ,22.04.2020-13:40. Është ndaluar një i dyshuar mashkull kosovar i cili nuk ka respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

• Rr. Remzi Ademaj, Prizren, 22.04.2020-13:45. Është ndaluar një i dyshuar mashkull kosovar i cili nuk ka respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

• Malësi e Re, Prizren, 22.04.2020-13:00. Janë ndaluar dy (2) të dyshuar meshkuj kosovarë të cilët nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt.

• Fsh. Smaq, Prizren, 22.04.2020-13:45. Është ndaluar një i dyshuar mashkull kosovar i cili nuk ka respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

• Fsh. Lubizhdë, Prizren, 22.04.2020-13:45. Është ndaluar një i dyshuar mashkull kosovar i cili nuk ka respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

• Fsh. Lubizhdë, Prizren, 22.04.2020-14:10. Është ndaluar një i dyshuar mashkull kosovar i cili nuk ka respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

• Fsh. Smaq, Prizren, 22.04.2020-14:45. Është ndaluar një i dyshuar mashkull kosovar i cili nuk ka respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

• Fsh. Smaq, Prizren 22.04.2020-14:50. Është ndaluar një i dyshuar mashkull kosovar i cili nuk ka respektuar vendimin e qeverisë, kohen e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

• Rr. Ibrahim Rugova, Prizren, 22.04.2020-15:30. Është ndaluar një i dyshuar mashkull kosovar i cili nuk ka respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

• Fsh. Reshtan, Suharekë, 22.04.2020-16:20. Është ndaluar një i dyshuar mashkull kosovar i cili nuk ka respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit, pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

• Fsh. Reshtan, Suharekë, 22.04.2020-16:00. Është ndaluar një i dyshuar mashkull kosovar i cili nuk ka respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit, pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

• Rr. Ëesli Clark, Prizren 22.04.2020-17:50. Janë ndaluar dy (2) të dyshuar meshkuj kosovarë të cilët nuk e kanë respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit, pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

• Rr. Ëesli Clark, Prizren, 22.04.2020-17:45. Janë ndaluar tre (3) të dyshuar meshkuj kosovarë të cilët nuk e kanë respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit, pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

• Rr. Brigada 123, Suharekë, 22.04.2020 – 18:20. Janë ndaluar dy (2) të dyshuar meshkuj kosovarë të cilët nuk e kanë respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

• Fsh. Malësi e re Prizren, 22.04.2020-18:30. Është ndaluar një i dyshuar mashkull kosovar i cili nuk ka respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Me urdhër të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.
MOSVEPRIM SIPAS DISPOZITAVE SHËNDETËSORE GJATË EPIDEMISË & ARMËMBAJTJE PA LEJE

Rr. Hysni Morina, Prizren, 22.04.2020 – 18:40. Është ndaluar i dyshuari i mitur mashkull kosovar i cili nuk e kishte respektuar vendimin e qeverisë, kohën e lëvizjes. Gjatë kontrollit te i dyshuari janë gjetur dhe sekuestruar një pistoletë shkrepës – lodër, një thikë dhe një fishek i armës së zjarrit. Me urdhër të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

Më Shumë

Drejtoria e Arsimit në Prizren shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve në klasë të dhjetë për vitin shkollor 2024/2025

Drejtoria Komunale e Arsimit në Prizren, ka  shpallur  konkursin  për regjistrimin e nxënësve në klasë të dhjetë për vitin shkollor 2024/2025. Nxënësit mund të aplikojnë...

Hyn në fuqi vendimi për ndalimin e qarkullimit të automjeteve me peshë mbi 7.5 tonë

Nga sot ka hyrë në fuqi vendimi për ndalimin e qarkullimit në autoudhë, rrugë nacionale dhe rajonale për të gjitha automjetet e transportit të...

Lajmet e Fundit