3.8 C
Prizren
E hënë, 22 Prill, 2024

Arrestohet personi i kërkuar në Prizren

Është arrestuar një person i kërkuar në Prizren.

Ai është dërguar në burgun e Dubravës.

Prizren 21.11.2022-17:00. Në bazë të dy urdhëresave lëshuar nga gjykata, është arrestuar një mashkull kosovar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje dënimi në burgun e Dubravës.

Më Shumë

Lajmet e Fundit