18.8 C
Prizren
E shtunë, 3 Qershor, 2023

Ata që nuk i regjistruan mjetet duhet ta bëjnë këtë deri më 17 gusht

Ministria e Punëve të Brendshme, respektivisht Agjencia e Regjistrimit Civil, njofton qytetarët e Republikës së Kosovës se pronarët e mjeteve të cilët nuk i kanë vazhduar regjistrimet e mjeteve, apo nuk i kanë regjistruar mjetet e tyre për shkak të gjendjes së krijuar nga pandemia me COVID-19, duhet ta përmbushin detyrimin e tyre deri më datën 17.08.2020.

Deri me këtë datë ju vlen polica e sigurimit dhe certifikata mbi konfirmimin e rregullsisë teknike të mjetit, pavarësisht afatit kohor.

Pas kësaj date, detyrohen ta dorëzojnë policen e re të sigurimit, që nuk duhet të jetë më e vjetër se pesë ditë nga data e lëshimit dhe certifikatën e re mbi konfirmimin e rregullsisë teknike të mjetit, që nuk duhet të jetë më e vjetër se 30 ditë nga data e lëshimit. Për zbatimin e këtij afati do të kujdeset Policia e Kosovës.

Të gjitha llojet e regjistrimit të mjeteve mund të behën në secilën Qendër për Regjistrimin e Mjeteve të rajonit përkatës, pavarësisht vendbanimit apo vendqëndrimit të pronarit të mjetit.

Më Shumë

Dhunohet një vajzë në Suharekë: Arrestohet i dyshuari

Policia e Kosovës ka raportuar për një rast të dhunimit në Suharekë. I dyshuari është arrestuar dhe dërguar në mbajtje. Detaje të tjera nuk janë...

Zgjedhjet në Turqi, Erdogan drejt fitores

Në Turqi është duke përfunduar numërimi i votave në balotazhin e zgjedhjeve presidenciale ku u ballafaquan presidenti i tanishëm, Recep Tayyip Erdogan dhe kandidati...

Mona Liza

Lajmet e Fundit