19.8 C
Prizren
E shtunë, 1 Tetor, 2022

Begaj, priti drejtoreshën rajonale të OSBE-së, Bonottin

begaj osbeKryetari i Komunës së Malishevës,Ragip Begaj, ka pritur sot në një takim pune, drejtoreshën e OSBE-së për rajonin e Prizrenit, Sara Bonotti, me të cilën ka biseduar për rrjedhat e përgjithshme në Malishevë dhe për rritjen e bashkëpunimit mes Komunës dhe OSBE-së, në fusha të ndryshme.

Fillimisht,Bonotti, e uroi kryetarin Begaj, për suksesin e arritur në zgjedhjet e fundit lokale dhe për pozitën e të parit të Malishevës, si dhe e përgëzoi që në mesin e udhëheqësve të drejtorive komunale, ka emëruar një femër për udhëheqjen e një drejtorie komunale, si një akt jo i zakonshëm në komunat e regjionit të Prizrenit, pasi të pakta janë rastet kur femrave ju ofrohet menaxhimi i një departamenti të caktuar.

Më pas, Begaj e Bonotti, kanë biseduar për çështje të ndryshme, që lidhen me Komunën e Malishevës, e që janë pjesë e monitorimit, që bën OSBE-ja, ku u vlerësua lartë gatishmëria e kryetarit, për bashkëpunim me qytetarët, përmes takimeve të drejtpërdrejta në terren, pastaj bashkëpunimi me zyrën për informim publik, në projektin e OSBE-së për bashkëpunim ndërkomunal, si dhe për përkrahjen e grupeve të rinisë, përkatësisht

Këshillit Lokal Rinor në Malishevë dhe për grupet e femrave.
Në këtë takim, u diskutuan edhe çështje tjera, që kanë të bëjnë me Kuvendin e Komunës dhe qeverinë komunale, ku kryetari Begaj, shprehi gatishmërinë e tij, për bashkëpunim me të gjitha grupet në Kuvendin e Komunës, duke ju ofruar anëtarëve të KK të Malishevës, që ta përcjellin në përpikëri punën e kryetarit dhe të qeverisë komunale./Prizrenpress.com/

 

Më Shumë

Drejtoresha e Arsimit në Prizren mbanë sot konferencë për media

Drejtoresha e Arsimit në Prizren, Luljeta Veselaj-Gutaj, mbanë sot konferencë për media. Konferenca mbahet në orën 15:30, në Drejtorinë Komunale të Arsimit në Prizren. Konferenca mbahet...

Ish-lideri i protestave studentore në 25 vjetorin e tyre viziton ish-krerët e UÇK-së në Hagë

Ish-lideri i protestave studentore, Muhamet Mavraj, në 25 vjetorin e tyre ka udhëtuar për në Hagë të Holandës. Mavraj atje do të vizitojë ish-krerët e...

Lajmet e Fundit