18.8 C
Prizren
E hënë, 3 Tetor, 2022

Daniel Dushi dhe Lendrit Dogani nga Prizreni dënohen me 1 vit e 6 muaj burgim

Gjykata themelore ne prizrenGjykata Themelore në Prizren ka dënuar Daniel Dushin dhe Lendrit Dogani nga Prizreni.

Ata janë shpallur fajtor për veprën penale në bashkëkryerje blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge.

“Të akuzuarit Daniel Dushi dhe LendritDogani janë gjykuar nga kjo Gjykatë për veprat penale të lartcekura me dënim me burg efektiv secilit me nga 1 vit e 6 muaj si dhe dënimin me gjobë secilit me nga 700 euro”, njofton Gjykata në Prizren.

“Të akuzuarit me datën 21,09.2014, rrethe orës 09:55 minuta në vijën kufitare në Vërmicë, pa autorizim kanë bartur supstancatpsikotrope të llojit marshuan, e cila është shpallur me ligj si e ndaluar me qëllim të shpërndarjes dhe shitjes, në atë mënyrë që gjatë kontrollimit të autobusit të Agjensionit turistikë ,, Arditi,,me targa 629-KS-888 nga ana kufitare së bashku me oficerët e doganës, në bagazhin e autobusit është gjetur supstancapsikotropike të llojit marihuanë në shumën prej 2.122,5 gr”./PrizrenPress.com/

Më Shumë

ShBA-së i afrohet një rrezik

Uragani i quajtur “Ian” vazhdon të bëhet më i fortë derisa po shkon drejt Floridës. Kjo ka nxitur të bëhen evakuime urgjente pasi paralajmërohen...

Krizë mbi krizë deri tek rënia e qeverisë

Krizë në arsim: Një muaj nxënësit rrinë në shtëpi. Në vend që të dialogohet 24 orë deri të gjendet zgjidhja, qeveria bënë luftë me...

Lajmet e Fundit