30.8 C
Prizren
E hënë, 17 Qershor, 2024

Dhjetë arsye përse meshkujt tradhtojnë

cifti 23Arsyet për tradhti janë të shumta dhe shumë komplekse, por ja kush janë disa arsye më të shpeshta përse meshkujt tradhtojnë:

1-Paaftësia të thonë ‘Jo’
Nëse do t’u jepet rasti të takojnë një femër joshëse, thjesht e kanë të vështirë të thonë ‘Jo’.

2-E bëjnë për të ushqyer egon
Tradhtia është gjë e shkëlqyeshme për ngritjen e egos së meshkujve, transmeton Telegrafi.

3-Në mënyrë që të përshtaten me shoqërinë
Nëse në qarqet shoqërore të tij apo në punë është gjë e zakonshme tradhtia, nën presionin e kolektivit në ndonjë udhëtim zyrtar atë do të mund ta bënte edhe ai si sjellje të pranueshme.

4-Në mënyrë që të ndërpresë lidhjen
Ndonjëherë mashkulli i cili është në lidhje dashurore do të bëjë atë që quhet “aferë e rreme”: nuk përpiqet edhe aq shumë të fshehë aferën, në mënyrë që partnerja të ikë nga ai.

5-Dashnoren e konsideron si simbol statusi
Të kesh dashnore për disa meshkuj thjesht është imponuese.

6-Që t’i rikujtohet se si është të bësh dashuri me ndonjë tjetër
Meshkujt të cilët janë të martuar të rinj apo kanë pak përvojë seksuale dëshirojnë që të mësojnë se çka kanë mundur të bënin para martesës.

7-E di se do të ketë sukses të tërhiqet
Tashmë ka tradhtuar të dashurën dhe nuk është hetuar. Me siguri tradhtinë do ta përsërisë.

8-E do stilin e tillë të jetës
Thjesht, e do stilin e tillë të jetës. Kënaqet kur ka shumë femra, kur i bën xheloze. Për të kjo është vetëm një lojë.

9-Është dashuruar
Disa tradhtojnë sepse thjesht sërish janë dashuruar. Mbase afera ka lindur si miqësi e sinqertë.

10-Që të mësojë se a është akoma joshës
Meshkujt tradhtojnë edhe për t’u bindur për seksualitetin e tyre dhe për të qenë të sigurt që akoma janë tërheqës.

Më Shumë

Lajmet e Fundit