36.8 C
Prizren
E premte, 19 Gusht, 2022

Dy togje të FSK-së në Turqi dhe Holandë

FSK6-02Në Komandën e Forcave Tokësore të Forcës së Sigurisë së Kosovës, në kazermën ,,Adem Jashari’’, sot u përcollën për jashtë vendit dy togje të FSK-së. Njëri udhëtoi për Turqi dhe tjetri për Holandë.
Një tog prej 33 pjesëtarëve, nën komandën e Major Enver Vocës, udhëtoi për në Republikën e Turqisë, ku në kuadër të bashkëpunimit bilateral në mes të Ushtrisë së Turqisë dhe FSK-së, do të marrë pjesë në trajnimin dy javor të “Kërkim – shpëtimit urban”.

Togu tjetër prej 30 pjesëtarëve, nën drejtimin e Toger Fatbardha Osaj, udhëtoi për të marrë pjesë në ,,Marshin tradicional katër ditor në Nijmegen të Holandës’’.

Ky është një marshim i ushtrive të botës, ku FSK-ja në dy vitet e kaluar ka qenë ndër të parat dhe është nderuar me medalje.

Për ti përcjellë këto dy togje jashtë vendit kishte dalë komandanti i Komandës së Forcës Tokësore (KFT) të FSK-së gjeneralmajor Rrahman Rama dhe Shefi i Shtabit të KFT-së kolonel Naim Haziri dhe epror të tjerë,transmeton Telegrafi.

Gjeneral Rama ,duke i përshëndetur pjesëtarët e FSK-së, iu uroi sukses në trajnime, duke kërkuar që ta përfaqësojnë denjësisht FSK-në dhe Kosovën. Kurse garuesve në Holandë ju uroi sukses me kërkesën që të përsërisin suksesin e dy herave të kaluara dhe të kthehen me rezultate të larta nga marshimi në Holandë.

Më Shumë

Gylaj Kajragdiu zgjedhet drejtoreshë e gjimnazit “Gjon Buzuku” në Prizren

Gylaj Kajragdiu është zgjedhur drejtoreshë e gjimnazit “Gjon Buzuku” në Prizren. Komisioni përzgjedhësh Kajragdiun e ka vlerësuar më 84.33 pikë. Në garë kanë qenë pesë kandidatë....

Donald Trump është nën hetime për shkelje të Aktit të Spiunazhit

Donald Trump është nën hetim penal për shkelje të mundshme të Aktit të Spiunazhit dhe statuteve shtesë në lidhje me pengimin e drejtësisë dhe...

Lajmet e Fundit