“Dyshohet se mbetjet mortore i takojnë periudhës së luftës së fundit në Kosovë. Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësitë përkatëse policore si dhe për rastin është njoftuar prokurori i shtetit”, thuhet në raportin e policisë.

Tërheqja e mbetjeve mortore është bërë nga njësia e krimeve te luftës