21.8 C
Prizren
E mërkurë, 27 Shtator, 2023

Ja cilët yje kanë gjak mbretëror

JohnnyDepp6-06Shumë mbretër kanë pasur shumë gra dhe shumë fëmijë, kurse ata që janë mjaft këmbëngulës në kërkime, mund të zbulojnë se mund të kenë ndonjë paraardhës mbretëror. Këta yje e dinë që në veten e tyre kanë edhe gjak “blu”.

Sipas gjenelogut, Nick Barat, Johnny Depp është një kushëri i mbretëreshës Elizabeth II, në brezin e 20-të, pasi të dytë e ndajnë një të afërm të përbashkët. Kushërira e largët e Johnny-it ishte Margaret Percy, e cila ishte bija e Earl-it të tretë të Northumberland-it, një pasardhës i mbretit Edward III.

ParisHilton1128Edhe Paris Hilton është kushërira e mbretëreshës, Elizabeth II, në brezin e 20-të, nga ana e babait të saj, Rick-ut. Paraardhësi i tyre i përbashkët është Henry II, i cili kishte disa fëmijë dhe ishte i martuar me Eleanor-ën nga Aquitaine.

Michael Douglas është një kushëri i mbretëreshës, Elizabeth II, në brezin e 19-të, nga ana e mbretit të Anglisë, Edward III. Emri i mbretit Edward është përmendur shumë herë dhe për këtë ekzistojnë shkaqe të arsyeshme. douglasEdward III kishte tetë bij dhe secili prej tyre kishte një fëmijë me një nga anëtarët e familjeve mbretërore si: Tudors dhe Lancaster. Përveç kësaj, ai kishte edhe gjashtë vajza, ku shumica prej tyre ishin martuar në familje mbretërore.

Çfarë bëri kështu Kida, mahnit me pamjen e re

Kida mahnit me pamjen e re. Kida është njëra ndër artistet që ka ndryshuar më së shumti pamjen. Edhe kësaj radhe, artistja vendosi të bënte një...

Plas te Napoli, Osimhen gati të largohet nga klubi

Victor Osimhen ka hequr pothuajse të gjitha fotot e tij me fanellën e Napoli-t nga llogaria e tij në Instagram, pas videove të TikTok...

Lajmet e Fundit