23.8 C
Prizren
E diel, 14 Korrik, 2024

Këto janë vendet që do të mbesin pa rrymë në Prizren, për shkak të punimeve në rrjet

KEDS ka njoftuar se edhe sot do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat i kësaj në disa vende do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari:

Prizreni

1.

Nga NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Arbana (kodi: 30000001 ) në dy temine nga ora 10:00 deri 11:00 dhe nga ora 14:00 deri 15:00

Vendet: Rrugët: 439 Besim Shala, 440 Dervish Salihu, 443 Brigada 126 (një pjesë), 444 Afrim Stajku (një pjesë), 445 Zef Skiroi, 446 Agim Bajrami (një pjesë), 447 Ajahidet, 448 Enver Buçaj (një pjesë), 451 Hysni Morina (një pjesë), 453 Justinjani, 454 Katarina Josipi, 455 Mbreti Longar, 456 Mehmet Çunaj (një pjesë), 461 Gonxhe Bojaxhiu, 462 Qenë Qenaj, 463 Marko Boçari (një pjesë), 466 Zef Jubani, 479 Hajdar Shala, 61 Dedë Gjon Luli (një pjesë), 63 Gani Bajrami (një pjesë), 64 Gani Saramati (një pjesë), 66 Fadil Ferati (një pjesë), 68 Heshim Gashi (një pjesë), 70 Jusuf Balaj, 74 Muharrem Hoxha, Ferizajt (një pjesë) dhe Jeta e re (një pjesë).

Arsyeja: Ndrrimi i TR te mbingarkuar ne TS 10/0.4kV, kontrollim i vajit

2.

Nga NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Bodrumi (kodi: 30000014) nga ora 12:00 deri 13:00

Vendet: Fshatrat: Atmagjë, Gjonaj, Karashëngjegji, Kojushë, Mazrek, Nashec dhe Zym i Hasit.

Arsyeja: Ndrrimi i TR te mbingarkuar ne TS 10/0.4kV, kontrollim i vajit

3.

Nga NS NS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

LP 10kV Hoqa e Qytetit (kodi: 30035005) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Fshatrat: Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë së linjës nga vegjetacioni

4.

Nga TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

LP 10kV Bellobradi (kodi: 30036008) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:15 dhe nga ora 15:00 deri 15:15

Vendet: Bellobradi,Brruti,Kapre,Kosavë,Pllajnik,Shajne,Xërxe e sharrit,Zgatar,Zym I sharrit,Afariste:ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala .

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarsa TM

5.

Nga TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Bellobradi 1 (kodi: 30036008014) nga ora 09:00 deri 15:15

Vendet: Bellobradi 1,

Arsyeja: Zhvendosja e TS sipas kërkesës se komunës.

Më Shumë

Kurti viziton korrje-shirjet në Malishevë: Djerrina me gurë është bërë arë me grurë – buka jonë, në sofrën tonë

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, bashkë me ministrin e Bujqësisë, Faton Pecin, panë nga afër korrje-shirjen e grurit te fermeri Asman Kryeziu në Malishevë. Kurti...

Qeveria shpall 11 korrikun, Ditë Përkujtimi për Gjenocidin në Srebrenicë

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, mblodhi në mesditë vartësit e tij në mbledhjen e 212-të, për të shqyrtuar 16 pika të rendit të ditës. Kurti...

Lajmet e Fundit