22.8 C
Prizren
E mërkurë, 28 Shtator, 2022

Krasniqi: Respekt edhe për ata që u frikësohen ndryshimeve

JakupKrasniqi-shkruanJakup Krasniqi ka shfaqur të paktën me shkrim respekt për ata që po i frikësohen partisë së tij. Ai ka shkruar se ka respekt edhe për ata që po u frikësohen ndryshimeve.

Ish-Sekretari i Përgjithshëm i PDK’së, Jakup Krasniqi ka vendosur t’i falënderoj të gjithë ata që e kanë përkrahur për të themeluar Partinë e re “Nisma për Kosovën”.

“Falenderim: Për të gjithë ata që ishin në Themelimin e NISMES për Kosovën; Për të gjithë ata që e mirëpriten NISMEN; Për të gjithë ata që besojnë në NISMEN; Për të gjithë ata që në forma të ndryshme na uruan për NISMEN!”, ka shkruar Krasniqi në Facebook.

Në të njëjtën kohë, Krasniqi ka thënë se ka respekt edhe për ata që po u frikësohen ndryshimeve.

“Respekt për të gjithë ata që mendojnë ndryshe e që me kulturë dhe edukat i shfaqin mendimet e tyre! Respekt edhe për ata që u friksohen ndryshimeve!”, ka shkruar Krasniqi.

“Të gjithë shqiptarëve dhe qytetarëve të Kosovës JU dëshiroj trashegimtarë të shëndetshëm! Fati i priftë vendit tonë!”.

Më Shumë

Qeveria: Të përkushtuar për dialog, presim reagim pasues nga Këshilli Grevist në arsim

Nga qeveria kanë deklaruar se mbesin të përkushtuar për dialog dhe presin reagimin pasues nga Këshilli Grevist i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës...

SBASHK-u nuk ndryshon qëndrim: Greva vazhdon

Sindikata e Bashkuar e Arsimit dhe Shkencës e Kosovës  ka bërë të ditur se greva në arsim do të vazhdojë. SBASHK-u me anë të një...

Lajmet e Fundit