Këngëtari u emocionua shumë dhe nuk i mbajti dot lotët.  “Do doja shumë të ishte babi gjallë e t’i thoja ja dola”, tha ai i prekur.

Kiara e puthi në faqe, ndërsa opinionistët në studio u shprehën se Luizi e ka merituar.