Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar i Kosovës njoftoi sot se mjekët e organizatës “Gift of Life International” kanë ardhur në Kosovë ditën e diel dhe deri tani kanë kryer pesë operacione kardiokirurgjike dhe 10 intervenime kardiologjike te pacientët.

“Ata do të qëndrojnë në Kosovë deri të shtunën e kësaj jave dhe, sipas programit operativ, do të realizohen nga ta edhe pesë operime kardiokirurgjike dhe shtatë deri në 10 intervenime kardiologjike”, thuhet në njoftimin për medie.