Ai ka folur për RTK-në pas rastit, duke dhënë detaje për gjendjen e të ndjerit.

“Rreth orës 13:30 në Urgjencën e qytetit të Prizrenit e sjellin pacientin mashkull në reanimimin e emergjencës së spitalit. Pacienti ka qenë pa shenja jete, është bërë përpjekja maksimale për ta kthyer në jetë, por reanimimi ka qenë i pasuksesshëm dhe pacienti ka përfunduar me vdekje”, ka thënë ai. “Nuk janë vërejtur lëndime trupore të pacientit. Ekspertiza ligjore do ta përcaktojë shkakun e vdekjes”.