-0.2 C
Prizren
E premte, 27 Janar, 2023

Nait Hasani deputet i Parlamentit të Kosovës

Nait HasaniNë bazë të listës së emrave të ministrave, që tashmë është zyrtare, koha.net ka përgatitur një listë të deputetëve zëvendësues për ministrat e zgjedhur.

Me ligj, të zgjedhurve nuk u lejohet të kenë poste ekzekutive dhe legjislative njëherësh.

Edhe dje koha.net kishte bërë një listë të ngjashme (nga një listë që nuk ishte zyrtare), por emrat e ministrave kanë ndryshuar, andaj kanë ndryshuar edhe disa emra të deputetëve.

Listën me emrat e keni në vijim:

PDK:

NAIT HASANI, m, 9,354 vota
SHAIP MUJA, m, 9,209 vota
HAJDAR BEQA, m, 8.617 vota
FADIL DEMAKU, m, 8,983 vota
SALIHE MUSTAFA, f, 4,801 vota

LDK:

MURAT HOXHA, m, 7,815 vota
AGIM KIKAJ, m, 7,772 vota
BARDHYL META, m, 7,694 vota
SYNAVERE RYSHA, f, 6,923 vota

PARTIA DEMOKRATIKE TURKE E KOSOVËS:
IKRIM DAMKA 2,093 vota

VAKAT:

QERIM BAJRAMI, m, 1669 vota

Më Shumë

Lajmet e Fundit