15.8 C
Prizren
E hënë, 25 Shtator, 2023

Ndërtohen muret mbrojtëse në Skorobisht të Prizrenit

Ka përfunduar ndërtimi i mureve mbrojtëse në fshatin Skorobisht të Komunës së Prizrenit, duke ngritur kështu nivelin e sigurisë së banorëve nga rreziku potencial i rrëshqitjes së dheut.

Me këtë rast, është bërë dhe zgjerimi i rrugëve që krijon siguri më të madhe për pjesëmarrësit në komunikacion.

“Janë ndërtuar katër mure mbrojtëse me gjatësi 294 metra dhe është realizuar kanalizimi atmosferik me gjatësi 105 metra. Mbetemi të përkushtuar për realizimin e infrastrukturës funksionale dhe të sigurt për qytetarët”, ka thënë kryetari i Prizrenit, Shaqir Totaj.

======================================================

Një ndër tipet e banesave në kompleksin “Parku”.
Bëhu me banes në zemër të Prizrenit pranë Lumbardhit dhe Parkut!
#quality #contrucion #design #park
www.renelualtahiri.com
+383 44 128 112

Mund të jetë një imazh i 3 persona

Aksident trafiku në Suharekë, lëndohen gjashtë persona

Një aksident trafiku ka ndodhur në fshatin Studeqan të Suharekës. Në aksident janë përfshirë dy vetura, ndërsa kanë kërkuar tretman mjekësor gjashtë persona. Njëri...

4 miliardë e 729 milionë, vlera e kredive nëpër banka

4 miliardë e 729.6 milionë është vlera e kredive të kosovarëve nëpër bankat komerciale e regjistruar në muajin gusht. Banka Qendrore e Kosovës ka njoftuar...

Lajmet e Fundit