5.8 C
Prizren
E shtunë, 3 Dhjetor, 2022

Nesër promovohet libri “Historia e Gjimnazit të Prizrenit” i autorit Beqir Letaj

Libri monografik “Historia e Gjimnazit të Prizrenit” i autorit Beqir Letaj promovohet nesër në librarin “Altera”, në orën 10:00.

Libri promovohet në kuadër të aktiviteteve për kremtimin e Ditës së Gjimnazit.

Në këtë libër autori zbardhë shumë të vërteta për gjimnazin “Gjon Buzuku”, që nga themelimi.

Mund të jetë një imazh i 10 persona, njerëz në këmbë dhe teksti që thotë "L G Asociation "Loyola-Gymnasum" KONKURS PER REGJI?TRIMIN E NXENESVE PER VITIN SHKOLLOR 2022-2023 KLASAT 6,10 Per nxënësit interesuar ofrojme akomodim në konvikte, nga hëna deri të premten. Ofrojme mesim pergatitor per provimin pranues. Më shume info: 044 434 087 alg-info@alg prizren.com Rruga Tranzitit, Petrovë 000, Prizren, Kosovë www.alg-prizren.com/aplikimet C"

Doli nga shtypi libri monografik “Historia e Gjimnazit të Prizrenit”

 

Më Shumë

Lajmet e Fundit