20.8 C
Prizren
E shtunë, 3 Qershor, 2023

Nis rregullimi i tri rrugëve në Burim – përfundon asfaltimi në Fshatin e Ri

Në kuadër të investimeve në rregullimin e infrastrukturës rrugore në fshatrat e Komunës së Malishevës, sot ka filluar hapja dhe rregullimi i tri rrugëve në fshatin Burim, ndërsa në Fshatin e Ri, ka përfunduar asfaltimi i të gjitha rrugëve, duke e kompletuar infrastrukturën rrugore në këtë fshat.

Në fillimin e punimeve në fshatin Burim, ishin të pranishëm edhe drejtori i Drejtorisë së Urbanizmit, Ahmet Morina dhe anëtari i KK të Malishevës, nga ky fshat, Avdi Morina, të cilët janë takuar edhe banorët e lagjeve ku do të rregullohen rrugët, dhe i kanë uruar ata për rrugët e reja.

Po ashtu në Fshatin e Ri, ka përfunduar asfaltimi i të gjitha rrugëve të cilat kishin filluar të rregullohen ditë më parë. Bëhet fjalë për rreth 800 metra rrugë, të cilat janë hapur dhe janë asfaltuar. Këtë fshat gjithashtu e ka vizituar drejtori komunal për urbanizëm, Ahmet Morina, ku ka inspektuar punimet e kryera.

Më Shumë

Ky është pozicioni perfekt në seks për çiftet dembele që duan të kënaqen pa u lodhur shumë

Cili është pozicioni më i mirë pa shumë përpjekje fizike? Bërja e dashurisë do të jetë edhe më e zjarrtë dhe më emocionuese – dhe...

Pas gjashtë javësh përfunduan vizitat sistematike të 6 800 nxënësve në 52 shkolla të Prizrenit

Pas gjashtë javësh intensive kanë përfunduar vizitat sistematike të 6 800 nxënësve në 52 shkolla të menaxhuara nga Drejtoria Komunale e Arsimit, në tri...

Parashikimi i motit

Lajmet e Fundit