18.8 C
Prizren
E martë, 28 Maj, 2024

Policia në Prizren mbajti ligjëratë në shkolla mbi temën “Dhuna në Familje”

Drejtoria Rajonale e Policisë në Prizren, në bashkëpunim me Drejtorinë e Policisë në Bashkësi dhe Parandalim-DPP/Prishtinë, zbatuan Strategjinë e Inteligjencës dhe Policisë në Bashkësi.

Në këtë kuadër, në koordinim me Departamentin e Arsimimit në Prizren, policia mbajti ligjëratë me nxënësit e shkollave fillore në komunën e Prizrenit mbi temën: “Dhuna në Familje”.

Qëllimi i këtyre ligjëratave ishte të sensibilizonte nxënësit në lidhje me sjelljet negative, si dhe të ndërgjegjësonte për parandalimin e tyre. Gjatë ligjëratave u diskutua për formën dhe llojet e dhunës në familje, si dhe masat për parandalimin e saj.

Këto ligjëratë do të vazhdojnë edhe në shkollat e tjera në rajonin e Prizrenit.

 

Më Shumë

Lëvizja Vetëvendosje nderon dëshmorin Përparim Thaçi, në 26-vjetorin e rënies së tij

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje në Prizren, Artan Abrashi së bashku me anëtarët e tjerë kanë përkujtuar dëshmorin Përparim Thaçi, në 26 - vjetorin e...

Komuna e Dragashit do të dërgojë një pjesë të stafit për vizitë studimore në Venecia të Italisë

Asamblistët e Kuvendit Komunal të Dragashit dhe një pjesë e stafit të Komunës do të shkojnë në një vizitë 4 ditore në qytetin e ...

Lajmet e Fundit