31.8 C
Prizren
E martë, 23 Korrik, 2024

Prizren, 14 aktakuza kundër 18 personave

Prokurori i Shtetit njofton se nga prokuroritë themelore janë ngritur 44 aktakuza kundër 52 personave për vepra të ndryshme penale.

 

Ndërsa, me urdhër të Prokurorit të Shtetit, janë ndaluar dhjetë persona, si dhe është parashtruar një kërkesë për caktim të paraburgimit ndaj një personi.

Prokuroria Themelore në Prishtinë, gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit ka ngritur gjashtë aktakuza kundër 6 personave për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Prizren, ka ngritur 14 aktakuza kundër 18 personave, për vepra të ndryshme penale.

E Prokuroria Themelore e Pejës, gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit ka ngritur 12 aktakuza kundër 12 personave.

Prokuroria Themelore në Mitrovicë, ka ngritur katër aktakuza kundër gjashtë  personave, për vepra penale të ndryshme. Ndërkaq, Prokuroria Themelore në Ferizaj, gjatë 24 orëve të fundit, ka ngritur tetë aktakuza kundër tetë personave, për vepra të ndryshme penale.

Më Shumë

Shqiptarja e Kosovës: Përse të pushojmë jashtë kur kemi vendin tonë në Shqipëri

Jugu i Shqipërisë në sytë e turistëve vendas, atyre nga Kosova dhe të huajve ka plazhet më të bukura dhe me çmime tejet të...

Seanca e radhës së Kuvendit të Prizrenit: Fokus në menaxhimin e mbeturinave dhe dhënien e pronave komunale

Të enjten u mbajt mbledhja e radhës e Kuvendit të Prizrenit, ku u shqyrtuan dhe miratuan një sërë pikash të rendit të ditës. Pjesa më...

Lajmet e Fundit