21.8 C
Prizren
E shtunë, 22 Qershor, 2024

Prizreni, Rahoveci dhe Vitia sot furnizohen me energji me ndërprerje

KEK-u ne ObiliqKEDS Sh.A. njofton se të premten, më 22 nëntor, në nënstacionin NS 110/35/10 kV Vitia, nga i cili furnizohet me tension edhe NS 35/10 kV Kllokoti, do të ketë shkyçje totale prej orës 10:00 deri në orën 14:00. gjatë kësaj kohe do të mbesin pa furnizim me energji elektrike qyteti i Vitisë, fshatrat Pozheran, Sllatinë e Ulët, Sllatinë e Epërme, Sadovinë e Muhaxherëve, Tërstenik, Novosellë, Ramjan, Kllokot, Radivojc, Budrikë, Remnik, Xhylekarë, Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë, Lubishtë, Podgorc, Gërnçar, Vërboc, Stublla, Goden, Kabash, Drobesh, Smirë, Sadovinë e Jerlive, Gërmovë, Vërban, Gushicë, Ramnishtë, Mogillë, Beguncë, Lubishtë, Shashare, Letnicë, Vërnakollë , Kabash, Binça, Shoshikë, Buzovik dhe Debëlldeh, Fabrika “VINEX”, Fabrika e ujit “ Uje Kllokoti”, Fabrika e ujit “Jeta”, Fabrika e ujit “Ujë i Mirë”, Banja “Nana Naile” dhe “Banja e Kllokotit”.

Të premten pa energji elektrike nga ora 11:30 e deri në 12:00 nuk do të kenë rrymë elektrike lagjet e Rahovecit Arbana, Hatmaxha, Landovica, Tupeci, Gjonaj, Zymi dhe Karashëngjergji, kurse nga gjysmë ore më vonë do të shkyçet nga rrjeti elektrik edhe Printeksi i Prizrenit. Rruga e Nashecit do të jetë pa furnizim nga 12:30 deri në 13:00, ndërsa një gjysmë ore më vonë pa energji elektrike do të mbeten mbesin Atmaxha, Bregdrini, Lukinaj, Dedaj, Lubizhda e Hasit, Kushnini i Hasit, Kabashi i Hasit, Romaja, Mazreku, Kojushi, Nasheci, Grazhdaniku, Kobaja, Vlashja dhe Poslishti, ABI (Pemëtaria) nuk do të ketë energji nga 13:30 deri në orën 14:00, kurse pa rrymë do t jenë edhe ndërmarrjet Abi, Elifi, Fruktusi.

Më Shumë

Qytetarët ankohen për mbeturinat skaj rrugës që çon në fshatin Novoselan të Prizrenit

Qytetarët kanë shprehur pakënaqësi për mbeturinat e hedhura skaj rrugës që shkon nga lagja Kurillë  në fshatin Novoselan të Prizrenit.   Për zgjidhjen e këtij problemi...

Prizren/ Kurti mori pjesë në shënimin e ditëlindjes së 81-të të profesorit dhe mendimtarit politik, Ukshin Hoti

Me rastin e shënimit të ditëlindjes së 81-të të profesorit dhe mendimtarit politik, Ukshin Hoti, Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, mori sot...

Lajmet e Fundit