2.8 C
Prizren
E mërkurë, 30 Nëntor, 2022

Projekti që bëri bashkë nxënësit e “Loyola-Gymnasium” në Prizren, me ata të Shkodrës dhe Tetovës

Projektit „Kids Love Nature“ – „Fëmijët e duan natyrën“, mbështetur nga organizata gjermane GIZ, ka bërë bashkë të premten në Prizren, nxënësit e “Loyola-Gymnasium”, të qendrës “Don Bosko” (Shkodër) dhe shkollës “Ismail Qemali” (Tetovë).

Ky projekt synon zgjerimin e njohurive dhe mbështetjen në fushën e zhvillimit të kapaciteteve në mbrojtjen e natyrës dhe mundësinë, që nxënësit, përmes kopshtit botanik të shohin për së afërmi mbjelljen dhe kultivimin e bimëve medicinale.

Në përmbyllje të këtij projekti, qe kënaqësi që pjesëmarrësit t’i mirëpritnim në kampusin tonë. Me këtë rast, drejtori ekzekutiv i Asociation “Loyola-Gymnasium”, z. Elias Koller, bashkë me përfaqësuesit e shkollave nga Shkodra e Tetova, ka nënshkruar një memorandum mirëkuptimi, i inicuar nga GIZ-i, ku parashihet vijimi i bashkëpunimit dhe shkëmbimi i përvojave që janë në interes të ndërsjellë.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëmNuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Më Shumë

Ja kur iu dalin studentëve shtesat e qeverisë prej 100 euro

Ekzekutimi i shtesave nga 100 euro për grupin e parë të studentëve aplikues pritet të ndodhë brenda këtij muaji. Ani se nuk është bërë i...

110 vjetori i Pavarësisë, bashkon sot kuvendarët e Kosovës e Shqipërisë

Në shënim të 110-vjetorit të pavarësisë Shqipërisë, sot në Tiranë do të mbahet mbledhje e përbashkët e Kuvendit të Kosovës dhe atij të Shqipërisë.   E...

Lajmet e Fundit