Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme.

Sipas vendimit, çmimi për naftë është 1.75 € për litër, për benzinë 1.69 dhe për gas 0.78 euro për litër.

Çmimet e lartëcekura vlejnë për datën 12/07/2022 prej orës 10:00 dhe janë valide 24 orë nga data dhe ora e publikimit.