2.8 C
Prizren
E mërkurë, 30 Nëntor, 2022

Punime në rrjet/ Në këto rrugë, lagje e fshatra të Prizrenit s’do të ketë rrymë

26.10.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Prizreni III do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Skënderbeu (me kod: 30032006) nga ora 09:00 deri ora 14:00

Vendet: Rrugët: 103 Jusuf Gërvalla, 104 Bingeni, 105 Bekim Berisha-Abeja, 16 Brigada 125, 18 Fehmi Ibrahimi, 113 Rifat Ukimeri, 115 Joni, 119 Azem Bejta (një pjesë), 12 Dëshmorët e Prekazit (një pjesë), 122 Xhemil Fluku, 139 Reshat Karjagdiu (një pjesë), 143 Hasan Prishtina (një pjesë), 152 Zahir Pajaziti (një pjesë), 153 Xhemë Gostivari, 154  Gjirokastra (një pjesë), 155 Vëllezërit Frashëri (një pjesë), 156 Rexho Bajraktari (një pjesë),  157 Paqja, 158 Xheladin Hana (një pjesë), 159 Avni Rrustemi (një pjesë), 160 Ardianët (një pjesë),  162 Pazari i ri (një pjesë) dhe 163 Xhavit Ahmeti (një pjesë).

Arsyeja: Evitim rreziku, Punimi i kokave kabllovike, lidheseve dhe energjizimi i kabllove te reja.

2.

Nga TS 35/10 kV Prizreni III do të ndërprehet:

TS 10/04[kV] Haxhi Ymeri (me kod: 30032002004) nga ora 09:00 deri ora 14:00

TS 10/04[kV] Skenderbeu (me kod: 30032002005) nga ora 09:00 deri ora 14:00

Vendet: rr.Gjeravica, rr. Reshat Karjagxhiu, Gjemil Flugu, Rrotllaj dhe Besim Muqaj.

Arsyeja: Evitim rreziku, Punimi i kokave kabllovike, lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

27.10.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

LP 10kV Krusha (kodi: 30034011) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Seperacioni, “10Maji” Seperacioni “Agimi”, Separacioni “Isa Rexhepi”, Seperacioni “Arbëria, Seperacioni “Kag-Asfallt” dhe N.P.T “Soni-Com.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Arbana (kodi: 30000001) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: lagjja Arbana dhe  lagjja Jeta e re.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Gjinovci (kodi: 32000003) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. bizneset: N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë dhe Selim Muharremi.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Më Shumë

Lajmet e Fundit