Zëvendëskryeministrja Rexhepi tha se asgjë nuk mund të ndodhte pa dijeninë e presidentit serb, Vuçiq, sepse e bënë njerëzit e tij.

Ajo thotë se është në rrjedha dhe ka qenë e përshirë që nga fillim, kur Lista Serbe ka filluar të veprojë në Kuvendin e Kosovës dhe si kolege ka qenë e gatshme të bashkëpunonte me ta për shumë ligje që kishin të bënin me interesin e komunitetin jo shumicë.

“Lista Serbe kurrë s’e ka pasur unin e vet, as në Kuvend, as nuk vepronte në institucione, por gjithmonë ishte e dirigjuar nga Vuçiqi. Ajo çfarë ka ndodhur gjithsesi nuk i shkon përshtati as presidentit të Serbisë, sepse po duket që atij i ka humbur kontrolli në këtë situatë që ka ndodhur”, tha Rexhepi.