23.8 C
Prizren
E enjte, 21 Shtator, 2023

Shaqir Totaj: Bashkimi, krenaria e Prizrenit

Gjatë ditës së sotme, kandidati për kryetar komune, Shaqir Totaj, vizitoi klubin emblemë për qytetin e Prizrenit, KB Bashkimi, nga ku për së afërmi u takua me stafin dhe lojtarët e klubit.

Totaj u shpreh se Bashkimi është krenaria e qytetit të Prizrenit dhe ndaj këtij klubi, gjatë mandatit të tij qeverisës, do të ketë një trajtim të posaqshëm.

Kandidati Totaj, gjatë këtij takimi, theksoi se në listën e 17 prioriteve të tija është rregullimi i infrstrukturës sportive.

Totaj, para se të aktivizohej aktivisht në politikë, ka qenë kryetar i KB Bashkimit dhe nënkryetar i Federatës së Basketbollit të Kosovës, duke qenë një sportdashës dhe i lidhur ngushtë gjithmonë me sportin.

Ai kërkoi përkrahje që në zgjedhjet e 22 tetorit, të përkrahet vizioni i tij dhe i PDK-së, meqë kanë platformën më të qëlluar për sportistët.

Përdorimi i drejtë i përemrave pronorë

Eroll Sejdiu Në vetën e parë e të dytë, kur prona është në numrin njëjës, nuk përdoren nyjat: i,e. Prandaj themi: shoku im, shoku...

62 aksidente trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë, 3 prej tyre me fatalitet

62 aksidente kanë ndodhur në 24 orët e fundit në vendin tonë, ku 3 prej tyre kanë qenë me fatalitet. 20 nga këto aksidente kanë...

Lajmet e Fundit