23.8 C
Prizren
E martë, 16 Gusht, 2022

Shpallet konkursi për drejtorë dhe zëvendësdrejtorë të shkollave në Prizren

Drejtoria e Arsimit në Prizren, ka shpallur konkurs për drejtorë dhe zëvendësdrejtorë të shkollave.

Konkursi do të jetë i hapur 8 ditë kalendarike, e drejta për aplikim fillon nga data 19.05.2022 deri më datën 26.05.2022 që konsiderohet si dita e fundit dhe mbyllja e konkursit.

Linku i konkursit

https://kk.rks-gov.net/prizren/wp-content/uploads/sites/26/2022/04/konkurs-per-drejtor.pdf

Linku i konkursit

https://kk.rks-gov.net/prizren/wp-content/uploads/sites/26/2022/04/zevendes-drejtor.pdf

Asociation “Loyola–Gymnasium” shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve për vitin shkollor 2022- 2023

 

Më Shumë

Jeta në Kosovë midis viteve 1981-1997 përmes fotografive (FOTO)

Me siguri ju ka rastisur të dëgjoni histori të gjyshërve e prindërve kur kanë qenë të rinj e mënyrën se si kanë jetuar, në...

24 vjet nga rënia e dëshmorit Remzi Ademaj

Sot bëhen 24 vjet nga rënia heroike e dëshmorit të kombit Remzi Ademaj – Petrit Kodra. Remzi Ademaj ishte komandanti i parë i UÇK-së për...

Lajmet e Fundit