8.8 C
Prizren
E mërkurë, 6 Dhjetor, 2023

Sot shorti për kontroll të pasurisë të zyrtarëve të shtetit

Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) do ta bëjë hedhjen e shortit për ta hetuar pasurinë e tërësishme të 20 për qind të zyrtarëve që e kanë deklaruar atë.

Të martën e 14 qershorit Agjencia Kundër Korrupsionit ka publikuar pasuritë e raportuara nga vetë zyrtarët e shtetit.

Sipas procedurës, 20 për qind të tyre duhet t’u kontrollohet në tërësi kjo pasuri.

Kush janë këta 20 për qind, varet nga shorti, i cili hedhet me fillim nga ora 9.00.

Më Shumë

Kosova del sërish keq në testin PISA; Nagavci: Rezultatet ishin të pritshme

Nga 80 vendet pjesëmarrëse, Kosova renditet në listën e dhjetëshes së fundit në studimin ndërkombëtar të arsimit - testin PISA, që vlerëson kompetencat e...

Hasi-krahina e ndarë në dy shtete dhe e mbetur në varfëri

Krahina etno-gjeografike e Hasit, e quajtur ndryshe edhe si Hasi i Thatë, shtrihet rreth malit të Pashtrikut. Kufizohet me lumenjtë Drini i Bardhë e...

Lajmet e Fundit