20.8 C
Prizren
E shtunë, 25 Mars, 2023

Suhareka njofton për hapjen e vendeve të reja të punës

Në komunën e Suharekës pritet shumë shpejtë të hapen vende të reja të punës. Behet fjalë për saktësisht 20 vende të reja pune e te cilat do të realizohen falë memorandumit të bashkëpunimit ndërmjetë Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, Agjensisë së Punësimit të Republikës së Kosovës, dhe Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural – Agjensisë së Pyjeve të Kosovës (APK), për realizimin e projektit për punë publike në Agjensinë Pyjore të Kosovës.

Këtë e ka bërë të ditur kryetari i kësaj komune Bali Muharremaj.

Ai ka njoftuar se të gjithë të interesuarit kanë mundësi të aplikojnë në këtë projekt duke u lajmëruar në entin për Punësim në këtë komunë, ndërsa data e fundit për aplikim është 11 tetori.

Njoftimi i plotë:

Më Shumë

Paralele vrasjesh: Stalini dhe Enveri

Nga: Dashnor Kokonozi Më se 30 vjet më parë, për një nga numrat e parë të Rilindjes Demokratike përktheva një artikull të gjatë të Erik...

5 gjërat kryesore nga takimi i Ohrit

Bashkimi Evropian e ka quajtur si shumë të suksesshëm takimin e 18 marsit në Ohër mes kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti dhe presidentit serb,...

Lajmet e Fundit