13.8 C
Prizren
E hënë, 4 Mars, 2024

Suspendohen dy hetues të Inspektoratit Policor

Policia e KosovesKryeshefi Ekzekutiv i Inspektoratit Policor të Kosovës, Fitim Shishani, me vendim ka suspenduar me pagesë dy hetues të Inspektoratit Policor të Kosovës (IPK) pasi që veprimet e tyre kanë rënë ndesh me udhëzimet administrative që rregullojnë disiplinën në Inspektoratin Policor të Kosovës, transmeton RTK.

”Vendimi për suspendim bazohet në nenin 22 paragrafi 2 pika 2.2. të Udhëzimit Administrativ Nr. 13/MPB-2011, për përcaktimin e shkeljeve, masave disiplinore dhe procedurës disiplinore ndaj punonjësve të IPK-së.

Inspektorati Policor i Kosovës si agjenci ekzekutive mbikëqyrëse për Policinë e Kosovës, i garanton qytetarët e Republikës së Kosovës se në vazhdimësi do të përmirësojë dhe fuqizojë mekanizmin e vet-kontrollit brenda organizatës.

Inspektorati Policor i Kosovës është i vetëdijshëm që për të realizuar misionin ligjor, punonjësit e IPK-së duhet të karakterizohen nga integriteti dhe profesionalizmi”, thuhet në njoftim.

Më Shumë

Kulla e Hajrulla Çantës në Rahovec: Një trashëgimi kulturore e shekullit XVIII-të

Kulla e Hajrulla Çantës, e ndërtuar në fundin e shekullit XVIII-të, është një monument i trashëgimisë kulturore në Rahovec. Drejtori i Qendrës Rajonale për Trashëgimi...

Pezullim dhe gjobë për Ronaldon pasi ofendoi tifozët në Arabine Saudite

Cristiano Ronaldo është dënuar me një ndeshje pezullim dhe është gjobitur për një gjest të supozuar ofendues ndaj tifozëve. Legjenda e Manchester United dhe Real...

Lajmet e Fundit