7.8 C
Prizren
E martë, 23 Prill, 2024

UNMIK-u ndihmon Zyrën për Komunitete në Hoçë të Madhe

RiccardoCeva-hoce e madheShefi i zyrës së UNMIK-ut në Pejë, Riccardo Ceva, i ka dorëzuar shefit të Zyrës për Komunitete dhe Kthim, Sllavisha Kollashinac, pajisjet kompjuterike për nevojat e zyrës në Hoçë të Madhe.

Ndihma përmban dy laptop, dy kompjuterë tavoline, fotokopjues dhe disa pajisje të tjera të nevojshme për funksionimin normal të zyrës.

Kollashinac falënderoi Cevan për këtë ndihmë e dhënë. ”Këto pajisje do të krijojnë lehtësi në kryerjen e obligimeve dhe detyrave të punës, në shërbim të komunitetit“, tha Kollashinac.

Përfaqësuesi i UNMIK-ut Riccardo Ceva tha ndërkaq se kjo është një ndihmë modeste.”

“Kjo ndihmë nuk do të jetë e fundit, pasi që kërkesat e Zyrës për Komunitete janë më të mëdha”, tha ai. /PrizrenPress.com/

Më Shumë

Lajmet e Fundit