Ajo ka publikuar një “story” në Instagram duke thënë se nuk i bëhet vonë për çfarë thonë.

“S’më plas fare dhe kjo është shumë e rrezikshme”, shkruan ajo në story si përgjigje ndaj akuzave të hedhura.