Sipas tij, Stresi fitoi sepse e ka vlerësu masa, por në anën tjetër nuk mohoi se ka që i kanë thënë se çmimi është shitur në fillimi, por që nuk e beson këtë.

“Ishalla so kështu…”, u shpreh pos tjerash ai. Artani foli edhe për kontaktet me Vedatin e “Stupca”-ve dhe atë se pse ai nuk po pajtohet me humbjen.