15.8 C
Prizren
E premte, 1 Dhjetor, 2023

Asociation “Loyola-Gymnasium” shpall konkurs për një mësimdhënës/e për lëndët filozofi, sociologji dhe psikologji

Asociation “Loyola-Gymnasium” shpall të lirë këtë vend pune:

Një mësimdhënës ose mësimdhënëse për lëndët filozofi, sociologji dhe psikologji

Kandidati duhet të fillojë punën më 1.12.2023 deri më 30.06.2024, me mundësi vazhdimi.

Kushtet që duhet të plotësohen:

Diploma e fakultetit përkatës (është e preferueshme grada master);

Letër motivuese; -CV;

Të jetë banor i Kosovës (kopje e letërnjoftimit);

Vërtetimin se nuk është nën hetime.

Kandidatët që kanë diplomuar në universitetet jashtë Kosovës duhet të kenë diplomë të nostrifikuar nga MASHTI.

Dokumentet shtesë:

Certifikata të trajnimeve;

Referenca etj.

Dokumentet e kërkuara duhet të dorëzohen në zyrën e administratës, prej sot datë 10.11.2023, deri më 16.11.2023, drejtpërdrejt ose përmes postës elektronike, në: [email protected].

Për çdo informacion, ju lutemi shkruani në [email protected] ose
telefononi në nr. +383-44-434-087.

Këtu mund ta gjeni formularin e aplikimit për punësim: https://bit.ly/3OYQsla

 

Më Shumë

Lajmet e Fundit