2.8 C
Prizren
E mërkurë, 30 Nëntor, 2022

Dogana e Kosovës hap ankand për veturat e konfiskuara

Dogana e Kosovës ka hapur ankadandin përmes portalit ku të gjithë të interesuarit mund të blejnë vetura të konfiskuara me çmime të ndryshme.

Në njoftimin e bërë në llogarinë zyrtare në Facebook, është publikuar edhe linku ku të interesuarit mund të aplikojnë. 

Gjithashtu, në të mund të gjeni edhe udhëzimet sesi të regjistroheni për të marrë pjesë në këtë ankand.

Më poshtë mund ta gjeni linkun: 

https://portali.dogana-rks.org/portal/?fbclid=IwAR1SrifD7yMoDGhxO0o5DkwfTdbmeLVqysmCF3bEOSRMDrKCRa6GDKmfGPU#/user_auctions/auction/442025

Më Shumë

Hajrulla Çeku pranon kërcënime me vrasje nga Serbia

Ministri i MKRS-së, Hajrulla Çeku ka thënë se ka pranuar qindra mesazhe kërcënuese, mes tyre edhe ato me vrasje, lidhur me sensibilizimin e opinionit botëror për...

Qeveria ndryshon pagat e gjyqtarëve dhe prokurorëve

Qeveria e Kosovës, në mbledhjen e 109-të, ka shfuqizuar vendimin e marrë nga ish-qeveria Haradinaj për rritjen e pagave për gjyqtarët dhe prokurorët në...

Lajmet e Fundit