19.8 C
Prizren
E martë, 18 Qershor, 2024

Fillon konsultimi me qytetar për emërtimin e rrugëve në Malishevë

MalishevaKomisioni komunal për emërtimin e rrugëve, ka filluar konsultimet me qytetarët, për emërtimin e rrugëve në Komunën e Malishevës.

Takimi i parë me qytetar do të mbahet në qytetin e Malishevës, ky qytetarët japin propozimet e tyre për emërtimin e rrugëve në qytetin e Malishevës, ndërsa në ditët në vijim, këto takime me qytetar do të mbahen në të gjitha vendbanimet e Komunës së Malishevës.

Sipas kryetarit të komisionit komunal për emërtimin e rrugëve në Komunën e Malishevës, Ahmet Rrahmanaj, do të merren propozimet nga vet banorët për rreth 1300 rrugë në tërë territorin e komunës dhe pas shqyrtimit të të gjitha propozimeve, këta emra do të kalojnë për miratim në Kuvendin e Komunës.

 

Më Shumë

Suhareka bëhet me katalog turistik

Për herë të parë, qyteti i Suharekës u bë me katalog turistik. Në të përfshihen vende arkeologjike, historike e kulturore. Rëndësia e këtij katalogu nga...

Nesër bëhet inaugurimi i shërbimit të Kardiologjisë në Spitalin e Prizrenit

Nesër  në Spitalin e Përgjithshëm “Prim. Dr. Daut Mustafa” në Prizren, do të bëhet inaugurimi i shërbimit të Kardiologjisë Intervente - Laboratori i Kateterizimit,...

Lajmet e Fundit