2.8 C
Prizren
E hënë, 30 Janar, 2023

FSK-ja zgjedh Komunën e Prizrenit për ushtrim fushor

HajrushKurtaj-RuzhdiRexha-prizrenDrejtori i departamentit për bashkëpunim civilo-ushtarak, Hajrush Kurtaj së bashku me major Arife Halili, shefe e CIMIC-ut, të mërkurën kanë takuar nënkryetarin e Komunës së Prizrenit, Ruxhdi Rexha.

Gjatë këtij takimi Komuna e Prizrenit dhe FSK-ja kanë nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi për realizimin e ushtrimit fushor nga ana e FSK-së. Ky ushtrim një muajorësh, do të nis nga 20 shtatori dhe do të zgjasë deri më 20 tetor të këtij viti në lokacionuin e fshatit Nashec.

Drejtori i departamentit për bashkëpunim civilo-ushtarak, Hajrush Kurtaj ka falenderuar Komunën e Prizrenit për bashkëpunimin e deritanishëm dhe ka premtuar se do të vazhdoj të ndihmojë edhe në të ardhmën Komunën, konkretisht departamentin për Emergjencë dhe Siguri.

Nga ana tjetër, edhe nënkryetari i Komunës e ka falenderuar FSK-në që përsëri e kanë përzgjedhur Prizrenin për ushtrimin fushor./PrizrenPress.com/

Më Shumë

Suhareka në pulla postare të Kosovës

Sot, Filatelia e Postës së Kosovës, lëshoi në qarkullim të rregullt emisionin e pullave postare “Qytetet e Kosovës-Suhareka”, me pamjet e bukura të këtij...

300 policë nën hetim nga prokuroria në Shqipëri

Bilanci i vitit 2022 i Agjencisë së Mbikëqyrjes Policore dëshmoi se Policia e Shqipërisë vijon të ketë probleme. Punonjës të caktuar shpesh janë konstatuar në...

Lajmet e Fundit