Në pjesën e parë nuk pati raste për asnjërin ekip.

Në pjesë e dytë të dyja skuadrat krijuan raste shënimi, por pa sukses.

Pas kësaj ndeshje Malisheva gjendet në pozitën e katërt me trembëdhjetë pikë, ndërsa Fushë-Kosova në vendin e dhjetë me gjashtë pikë.

Nga ora 19:00 ndeshen Prishtina dhe Gjilani.

Aktualisht në vendin e parë të tabelës së Superligës gjendet Ballkani me njëzet e tri pikë.