18.8 C
Prizren
E diel, 26 Maj, 2024

Gjimnazi “Loyola” shpallë disa vende të lira të punës

Gjimnazi “Loyola” shpall të lira këto vende pune:

Një mësimdhënës ose mësimdhënëse të matematikës,

Një mësimdhënës ose mësimdhënëse të gjuhës latine,

Një mësimdhënës ose mësimdhënëse të gjuhës gjermane, (zëvendësim i mësimdhënëses gjatë pushimit të lehonisë), duke filluar nga data 1 shtator 2023 deri më 31 dhjetor 2023,

 

 

Një mësimdhënës ose mësimdhënëse të kimisë, (zëvendësim i mësimdhënëses gjatë pushimit të lehonisë), duke filluar nga data 1 shtator 2023 deri më 17 mars 2024.

Kushtet që duhet të plotësohen:

Diploma e fakultetit përkatës (është e preferueshme grada master);

Letër motivuese; -CV;

Të jetë banor i Kosovës (kopje e letërnjoftimit);

Vërtetimin se nuk është nën hetime.

Kandidatët që kanë diplomuar në universitetet jashtë Kosovës duhet të kenë diplomë të nostrifikuar nga MASHTI.

Dokumentet shtesë:

Certifikata të trajnimeve;

Referenca etj.

Dokumentet e kërkuara duhet të dorëzohen në zyrën e administratës, prej sot, deri më 20.08.2023, drejtpërdrejt ose përmes postës elektronike, në: [email protected].

Për çdo informacion, ju lutemi shkruani në [email protected] ose

telefononi në nr. +383-44-434-087.

Këtu mund ta gjeni formularin e aplikimit për punësim: https://bit.ly/3OYQsla

Më Shumë

Amaneti i Ernest Koliqit

Nga: Frank Shkreli Ishte 15 Janari i vitit 1975 kur bota shqiptare mësoi se Profesor Ernest Koliqi kishte ndërruar jetë, ndërkohë që njoftohej gjithashtu se...

Jennifer Lopez thotë këto fjalë për Ben Affleck, mes aludimeve për ndarje!

Mes spekulimeve të shumta për statusin e martesës së Ben Affleck dhe Jennifer Lopez, kjo e fundit ka dhënë një intervistë në Jimmy Kimmel...

Lajmet e Fundit