1.8 C
Prizren
E martë, 31 Janar, 2023

Komiteti për Politikë dhe Financa në Malishevë mbajti mbledhjen e gjashtë

Enver Hoti malisheveKomiteti për Politikë dhe Financa (KPF), organ i Kuvendit të Komunës në Malishevë, drejtuar nga kryesuesi i KK, Enver Hoti, ka mbajtur mbledhjen e i VI (gjashtë) të radhës, ku janë diskutuar një varg çështjesh dhe janë dhënë disa rekomandime për mbledhjen e ardhshme të Kuvendit të Komunës së Malishevës.

KPF, pas shqyrtimit ka rekomanduar për mbledhjen e ardhshme të kuvendit, që të shqyrtohet dhe miratohet raporti i të hyrave dhe shpenzimeve për periudhën Janar-Qershor-2014, ku sqarime për këtë pikë të rendit të ditës ka dhënë Drejtori për Ekonomi dhe Financa Vesel Krasniqi para anëtarëve të KPF-së.

Për kuvend është rekomanduar pika 3 dhe 4 e rendit të ditës, shqyrtimi i kërkese për marrjen e vendimit për formimin e komisionit vlerësues, për dhënien në shfrytëzim dhe këmbimin e pronës së pa luajtshme të Komunës, dhe shqyrtimi i kërkesës për marrjen e vendimit për formimin e komisionit të ankesave për caktimin e procedurave të dhënies në shfrytëzim dhe këmbimit të pronës së paluajtshme të komunës.

Rekomandim për kuvend KPF dha edhe shqyrtimin dhe miratimin e propozimit të Komisionit komunal për emërtimin e Rrugëve, dhe një çështje tjetër e rekomanduar për KK ishte pagesa e kryetarëve të komisionit, pastaj raporti komulativ i punës së Zyrës së Tatimit në Pronë, si dhe kërkesa nga LDK, Plani vjetor i punës Janar-Dhjetor-2014 i Zyrës së Tatimit në Pronë./PrizrenPress.com/

 

Më Shumë

Apeli e kthen në rivendosje aktakuzën për rastin e 17 kg drogë në Prizren

Gjykata e Apelit e ka kthyer në rivendosje aktakuzën për rastin e 17 kg drogë në Prizren. Më 1 qershor 2022, gjatë kontrollit të automjetit...

Prizren, 15 aktakuza kundër 19 personave, për vepra të ndryshme penale

Prokurori i Shtetit njofton opinionin publik se nga prokuroritë Themelore janë ngritur shtatëdhjetekatër (74) aktakuza kundër nëntëdhjetedy (92) personave, për vepra të ndryshme penale. Ndërsa, me...

Lajmet e Fundit