3.8 C
Prizren
E martë, 27 Shkurt, 2024

Komuna e Suharekës vazhdon mbështetjen për “Handikos”-in

Sali Asllanaj-Melihate GashiKryetari i komunës së Suharekës, Sali Asllanaj dhe përfaqësuesja e QRBB “Handikos” në këtë qytet, Melihate Gashi, kanë nënshkruar marrëveshjën e mbështetjës financiare nga ana e komunës për “Hendikos”-in për këtë vit.

Kryetari Asllanaj, me këtë rast ka theksuar se “do të vazhdojë mbështetja e përsonave me nevoja të veçanta, komuna do të përkrah “Handikos” në të gjitha nevojat që ata kanë”. Ai ka përgëzuar “Handikos”-in për punën dhe kujdesin që po bënë për rreth 600 anëtarë të kësaj Qendre.

Ndërkaq, në emër të QRBB “Handikos”, për përkrahjen dhe mbështetjën financiare ka falenderuar përfaqësuesja Melihate Gashi. Ajo ka theksuar se qëllimi i kësaj marrëveshje është financimi projektit që ka të bëjë me rehabilitimin fizio dhe psikoterapeutik të përsonave me aftësi të kufizuar e me theks të vacant të fëmijve me aftësi të kufizuara.

Përmes këtij projekti komuna e Suharekës do të përkrah zhvillimin e aktiviteteve në Qendrën e RGG “Handikos” me vlerë prej 26.500,oo euro, mjete këto që janë të planifikuara për aktivitetet gjatë vitit 2014. /PrizrenPress.com/

Më Shumë

Sot varroset veterani i UÇK-së, Edip Celina

Organizata e Veteranëve të UÇK-së në Prizren ka njoftuar se sot do të bëhet varrimi i veteranit të UÇK-së,Edip Celina. Varrimi bëhet  me ikindi, në...

Dëshmitari i radhës përmend këta emra, thotë se ishin drejtues të sulmit të ndodhur më 1998 në Rahovec

  Dëshmitari i 46-të i Zyrës së Prokurorit të Specializuar (ZPS), në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve, ka thënë se drejtues të sulmit të...

Lajmet e Fundit